Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ!

Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια!

Αισθάνομαι βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους αγαπητούς μου ασθενείς (μικρούς και μεγάλους), που με επέλεξαν να τους βοηθήσω με τις γνώσεις μου και την ιατρική μου κατάρτιση στις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζουν.

Αν και η αλλεργία έχει γίνει πια μια σύγχρονη επιδημία, για εμένα δεν παύει, ο κάθε ασθενής που επισκέπτεται το ιατρείο να είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Η αντιμετώπιση είναι σαφώς εξατομικευμένη και φυσικά με συζήτηση, ευαισθησία και σεβασμό προς το πρόσωπό τους και τις ανάγκες τους, γινόταν και γίνεται, η καλύτερη δυνατή προσέγγιση στο πρόβλημα που τους απασχολεί.

Με ορμητήριο την Βέροια, το Αλλεργιολογικό Ιατρείο εξυπηρέτησε και συνεχίζει με χαρά να εξυπηρετεί τους συμπολίτες αυτής αλλά και συνανθρώπους μας από όμορες περιοχές. Η προσέλευση δεν σταμάτησε όμως μόνο σε αυτές τις κοντικές περιοχές και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι’ αυτό.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Τιμή μου που με επιλέξαμε να είμαι η ιατρός σας.

Με εκτίμηση,
Ψωμιάδου Ι. Μαρία
Ειδικός Αλλεργιολόγος Παίδων & Ενηλίκων

About the author: Ψωμιάδου Μαρία - Αλλεργιολόγος

Ειδική Αλλεργιολόγος Παίδων & Ενηλίκων, ειδικευθείσα στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Α. & Π. Κυριακού. Δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στην περιοχή της Ημαθίας (Βέροια) αλλά και τις γύρω περιοχές. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.