Ακολουθήστε μας στα Social Media :

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Αρχικά επιλέξτε την επιθυμητή υπηρεσία από τις Υπηρεσίες Ιατρείου.
  2. Επιλέξτε την διαθέσιμη Ημερομηνία από το ημερολόγιο και κάντε κλικ στην Ώρα που σας εξυπηρετεί.
  3. Εισάγετε όλες τις Απαραίτητες Πληροφορίες (*) και μετά την Επισκόπηση του Ραντεβού, πατήστε το κουμπί Υποβολή για να κλείσετε το Online Ραντεβού σας.
  4. Αμέσως μετά την Υποβολή, θα εμφανιστεί το μήνυμα: «Το ραντεβού σας καταχωρίστηκε!». Εαν δεν εμφανιστεί αυτό το μήνυμα, ελέγξτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία (*).
  5. Η Επιβεβαίωση των στοιχείων του ραντεβού σας, θα σας αποσταλεί με Email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσετε ή με Μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο.

Για τη δική σας διευκόλυνση αλλά και την καλύτερη επικοινωνία με την Αλλεργιολόγο, παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει έγκυρη διεύθυνση email και έγκυρο νούμερο κινητού τηλεφώνου.

Σας ευχαριστούμε!

ΠΡΟΣΟΧΗ

Λάβετε υπόψη σας ότι φάρμακα που εμποδίζουν τη διενέργεια αλλεργικών τεστ και πρέπει να διακόπτονται τουλάχιστον 5 – 7 ημέρες είναι τα ακόλουθα:

  • Αντιισταμινικά φάρμακα (π.χ. Ζιρτέκ, Xozal, Aerius, Kestine, Rupafin, Bilargen, Bilaz Claritine)
  • Φάρμακα για το στομάχι (π.χ. Zantac)
  • Αντικαταθληπτικά και αγχολυτικά φάρμακα.

Εάν λαμβάνετε κάποιο ή κάποια από τα προαναφερθέντα φάρμακα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Αλλεργιολόγο στα τηλέφωνα 2331303044 (Ιατρείο) ή 6944817701 (Κινητό), για να σας δώσει περαιτέρω οδηγίες.

Κλείστε ΤΩΡΑ το Online Ραντεβού σας!