Βιογραφικό Σημείωμα

Αλλεργιολόγος Βέροια - Ψωμιάδου Μαρία
Ειδική Αλλεργιολόγος Παίδων & Ενηλίκων

 

Εν συντομία:

Ονομάζομαι Ψωμιάδου Μαρία, είμαι Ειδική Αλλεργιολόγος Παίδων & Ενηλίκων ειδικευθείσα στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Α. & Π. Κυριακού και διατηρώ Ιδιωτικό Ιατρείο στην οδό Βενιζέλου 32 (1ος Όροφος) στη Βέροια – Ημαθίας .

Η αλλεργία έχει γίνει πια, μια σύγχρονη επιδημία! Ελάτε να την αντιμετωπίσουμε μαζί. Μπορούμε!

Εν αναμονή της επίσκεψής σας…

 

Εν εκτάσει:

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1975 και σπούδασα στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας, από όπου και αποφοίτησα το 2001. Το 2002 – 2003 με επιτυχείς συμπληρωματικές εξετάσεις στο ΔΙΚΑΤΣΑ (ΔΟΑΤΑΠ) αναγνώρισα το ισότιμο προς τα χορηγούμενα πτυχία των Ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, πτυχίο μου.

Στη συνέχεια η επιστημονική μου διαδρομή έχει τις ακόλουθες ημερομηνίες – ορόσημα :

  • 2004 : Τρίμηνη άσκηση στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.
  • 2004 – 2005 : Μετά την τρίμηνη εκπαίδευση ακολούθησε η πρόσληψή μου ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Κοπανού/Ν.Ημαθίας.
  • 2005 – 2007 : Πρόσληψη ως έμμισθη ειδικευόμενη ιατρός στην ειδικότητα της Παιδιατρικής, μέχρι τη συμπλήρωση δύο χρόνων, που προαπαιτούνται για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας της Αλλεργιολογίας.
  • 2008 – 08.2012 : Ελεύθερος επαγγελματίας (ως ιατρός άνευ) με ιδιωτικό ιατρείο στο Μακροχώρι Βεροίας/Ν.Ημαθίας.
  • 09.2012 – 11.2015 : Πρόσληψη ως έμμισθη ειδικευόμενη ιατρός στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Α. & Π. Κυριακού για την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας της Αλλεργιολογίας.

Παράλληλα από το 2007 έως το 2011 εργάστηκα ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός σε ΙΕΚ & ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ. Επιπλέον εργάστηκα και σε Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας με περίπου 1100 ώρες διδασκαλίας.

  • 06.2016 – Σήμερα : Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στη Βέροια – Ημαθίας, στην οδό Βενιζέλου 32 (1ος Όροφος), όπου με χαρά εξυπηρετώ συντοπίτες μου αλλά και κατοίκους από τις γύρω περιοχές (Νάουσα, Αλεξάνδρεια) και φυσικά όχι μόνο αυτές.
  • 02.2017 – Σήμερα : Εθελόντρια στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Βέροιας, προσφέροντας με χαρά Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε άπορους και ανασφάλιστους πολίτες του Δήμου μας.

Η αλλεργία έχει γίνει πια, μια σύγχρονη επιδημία! Ελάτε να την αντιμετωπίσουμε μαζί. Μπορούμε!

Εν αναμονή της επίσκεψής σας…

Μοιραστείτε το βιογραφικό!